Hozzávalók:
10 dkg étcsokoládé10 dkg tejcsokoládé
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
6 evőkanál liszt
10 dkg vaj
4 tojás
2 evőkanál kakaópor
4 evőkanál porcukor
egy csipet só
egy nagy zacskó m&m's (vagy két kicsi)
Elkészítés
Gőz fölött felolvasztjuk a csokoládét a vajjal, majd hagyjuk kihűlni picit.A négy tojást felverjük habverővel, és nem kell különválasztani, legalábbis én nem szoktam. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, porcukrot, sót.
A lisztet egy külön tálban összekeverjük a sütőporral és a kakaóporral.
A csokikrémet kikeverjük a tojással, majd a lisztes keverékhez adagoljuk. Előmelegített sütőbe betesszük, úgy 10 percre, majd kivesszük és szépen rárakosgatjuk a cukorkákat. Azért nem rögtön a sütőbe helyezésnél teszem rá, mert leolvad róla a szín és nem lesz szép.
Visszatesszük a sütőbe úgy 15 percre, nem baj, ha a közepe lágy lesz, pont ez a lényege. Utána felvágjuk és már fogyasztható is hidegen, melegen.